Wij zijn de Lettertantes

Bij de Lettertantes volg je de gezelligste creatieve workshops in de Bollenstreek en Haarlemmermeer. Een heerlijk moment voor jezelf waarin wij jou stimuleren om de creatieveling in jezelf te ontdekken en aan de slag te gaan met pen en papier. Zo realiseer jij de mooiste creaties. Het trekken van lijnen die uiteindelijk woorden vormen werkt ontspannend en dat is wat wij iedereen gunnen: een moment voor jezelf, om heerlijk tot rust te komen met een mooie resultaat waar je trots op kan zijn.

 

Wil jij ook leren hoe je jouw favoriete quote omzet naar een prachtige tekst op papier, hoe je de mooiste sierlijke letters tekent of hoe je juist meer tijd vrij maakt voor jezelf en je creativiteit? In onze workshops leren we jou met handig tips&trucs hoe je zelf aan de slag gaat met handlettering, brushlettering of bullet journaling.

 

Meld je nu aan voor de volgende workshop of neem contact met ons over de mogelijkheden.

Bij de Lettertantes volg je de creatievste workshops van Lisse en de Haarlemmermeer