De Lettertantes #21dagenzomer challenge

Wie beter wil worden in het tekenen van letters zal moeten oefenen. En daarom starten we op 21 juni met de 2e editie van de #21dagenzomerchallenge!

 

Wil jij mee doen met deze challenge? Dat kan! En dat is helemaal gratis.

Hoe werkt een lettering challenge?

Leren handletteren is vooral doen en durven! Een handige manier om elke dag te oefenen is door mee te doen aan een lettering challenge. Bij zo'n challenge maak je elke dag de quote die bij die dag hoort. Dat doe je op je eigen manier. Handletteren, brushletteren, met kleur, het kan en mag allemaal. Iedereen kan mee doen, ook als je geen ervaring hebt. Je hoeft je niet aan te melden. Je laat zien dat je mee doet door je creaties te delen! 

Zo deel je jouw creaties

Het resultaat deel je, zodat we elkaar inspireren en van elkaar leren. Maak een foto van je creatie en deel deze op social media. 

 

  • Dat doe je via Instagram. Gebruik daar de hashtags #21dagenzomer en #delettertantes
  • Of dat doe je via Facebook. Elke dag plaatsen wij een voorbeeld. Deel jouw creatie als reactie onder het voorbeeld van die dag.
  • Of dat doe je in de groep De Lettertantes Handlettering  Deze groep is speciaal voor jullie! Dit is een gesloten groep waar iedereen die bij ons een workshop heeft gevolgd en/of groot handlettering fan is lid van kan worden om daar je creaties te delen. Word dus nu lid, nodig vriendinnen uit en laat zien wat je kan.

Heb je geen social media accounts maar wil je jouw creaties wel met ons delen? Stuur ze dan naar ons via de e-mail. 

De quotes voor de challenge

handlettering challege lettertantes workshops
handlettering challege lettertantes workshops
handlettering challege lettertantes workshops

Dit maakt handletteren extra leuk

We delen via onze Instagram stories en Facebook verhaal extra tips&trucs  voor het maken van je creaties en zullen hier ook resultaten van anderen delen. 

 

Veel plezier met de challenge,

Liefs de Lettertantes