Boek Handlettering voor Kinderen

Wil jij leren hoe je begint met handlettering? Wil jij leren hoe je van elke letter een eigen kunstwerk maakt? Dan is dit boek voor jou! Met handlettering voor kinderen maken we er een feestje van om letters te tekenen en leer je de mooiste letters zelf te maken. 

Maak van elke letter een eigen kunstwerk

Met dit boek leer je de basis van handlettering zodat jij zelf bijzondere letters maakt en je eigen stijl ontdekt. Versier elke letter zoals jij dat wilt: stoer, romantisch, strak of juist sierlijk. Alles is mogelijk! Maak de mooiste letters voor jezelf of voor anderen: versier je schoolspullen, maak een hippe kaart, handletter de ramen of spiegels. Met duidelijke stap-voor-stap uitleg, tips, voorbeelden, oefenpagina's en inspiratie biedt dit boek handletterplezier voor iedereen. Het enige wat je nu nog nodig hebt om te beginnen? Een potlood, fineliner, gum en héél véél zin om aan de slag te gaan. 

Verkrijgbaar bij de boekhandel én online

Wil jij aan de slag met dit boek? Het boek is van nu te verkrijgen bij de boekhandel in de winkel of online. Adviesprijs €4,95.