21 Dagen handletteren, zo doe je dat.

De 2e editie van de #21dagenzomer challenge van de Lettertantes zit er weer op. 21 Dagen lang deelde wij de leukste creaties om jou te inspireren om ook aan de slag te gaan. Want wie wil leren handletteren zal moeten oefen. En nog meer oefenen. En blijven oefenen. Door elke dag een kleine tekening te maken train je jezelf om verschillende letters en lay-outs te oefenen en stimuleer je je creativiteit. In deze blog zetten we alle creaties nog eens op een rijtje. 

Laten we een Hollandse zomer handletteren

Niets zo onvoorspelbaar als de Hollandse zomer. De ene dag stralende zon en de andere dag regent het pijpenstelen. Dit jaar kozen wij voor heerlijke Hollandse spreuken die helemaal passen bij de zomer. Buiten eten, lanterfanten en zonnige stranddagen. Hoe dat er uit? Lees snel verder voor alle inspiratie 

Handige tutorials om stap voor stap te oefenen

Lettertante Anouk legt in haar tutorials uit hoe ook jij stap voor stap aan de slag gaat met het maken van letters of een zelfs een hele tekst. Dus pak een vel papier en een potlood en ga aan direct aan de slag!  

Geen video meer missen? Abonneer je dan op het kanaal van Anouk. 

 

Handlettering challenge week 1

Handlettering challenge week 2

Handlettering challenge week 3

Volgende keer ook mee doen?

Wil jij bij de volgende challenge ook mee doen? Dat kan uiteraard! Volg de Lettertantes op Facebook en Instagram om niets te missen. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij als eerst op de hoogte wordt gebracht van nieuwe workshops en activiteiten.