10. juli 2018
De 2e editie van de #21dagenzomer challenge van de Lettertantes zit er weer op. 21 Dagen lang deelde wij de leukste creaties om jou te inspireren om ook aan de slag te gaan. Want wie wil leren handletteren zal moeten oefen.

26. juni 2018
Leer hoe je van elke letter een eigen kunstwerk maakt met het boek Handlettering voor kinderen.

19. juni 2018
Wie beter wil worden in het tekenen van letters zal moeten oefenen. En daarom starten we op 21 juni met de 2e editie van de #21dagenzomer challenge!

30. maart 2018
Heb jij overal notitieboekjes, losse tekeningen en lijstjes? Wil je meer overzicht, minder apps gebruiken, doelen stellen en bijhouden of jouw creatieve uitspatting verzamelen? Dan is dit iets voor jou. In dit blog vertellen wij je alles de trend van dit moment: De Bullet Journal. Het creatieve dagboek voor iedereen.

29. januari 2018
Bij de Lettertantes volg je de gezelligste creatieve workshops in de Bollenstreek en Haarlemmermeer. Een heerlijk moment voor jezelf waarin wij jou stimuleren om de creatieveling in jezelf te ontdekken.

09. januari 2018
Het leren schrijven, werken zonder afleiding en de creatieve ontwikkeling van een kind zijn essentieel maar lijken vandaag de dag ook grote uitdagingen. Handlettering is voor kinderen een perfecte bezigheid om de schrijfvaardigheid, de fijne motoriek, de concentratie en de creativiteit (van kinderen) te stimuleren. In deze blog vertellen we je meer over onze kijken op Handlettering voor kinderen.

29. december 2017
Een workshop Handlettering volgen bij de Lettertantes is een feestje. En iedereen kan leren handletteren. Je hoeft niet goed te kunnen tekenen en zelfs een mooi handschrift hebben is geen vereiste. Het gaat erom dat we lekker bezig zijn. In deze blog geven we jou een kijkje in onze workshop.