creatieve workshops

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan - Pipi Langkous. En dat denken wij ook! Iedereen kan leren handletteren. Een goede basis is het begin en van daaruit zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk hieronder welke creatieve workshops we aanbieden en reserveer direct jouw plek in een van onze workshops. 

 

Het actuele aanbod van workshop vind je altijd op onze Facebook-pagina en in de ticketshop.  

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required

handlettering

Leer hoe je zelf aan de slag gaat met het maken van de mooiste letters en teksten. We beginnen met de basislettertypes en werken met fineliner. Deze workshop duurt 2 uur.

kids only

Handletteren is voor alle leeftijden. Het kan kinderen helpen om mooier te leren schrijven omdat zij leren met aandacht letters te tekenen en versieren. Deelname vanaf 8 jaar.

 

brushlettering

Wil jij leren hoe je met brushlettering aan de slag kan? Kom dan naar deze workshop! Wij leren je de tips & trics om de mooiste letters te maken met een brushpen.

 

workshop op maat

Wil jij ook een workshop volgen samen met jouw vriendinnen, familie of collega's? Dat kan! Vanaf 10 personen geven we graag een privé workshop op locatie of bij jouw thuis.

 

 

bullet journal

Is het een agenda, een to-do-lijst of een dagboek? Het kan zijn wat jij wilt dat het is. In deze workshop maken we een start met jouw creatieve bullet journal.

 

speciale workshops

Workshops met een thema, zoals Moederdag of feestdagen organiseren we graag. Ook samenwerkingen met andere creatievelingen komen regelmatig op onze agenda. Bekijk ons actuele aanbod voor meer informatie.


Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe workshops? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks een overzicht met het actuele aanbod. Je kunt je altijd weer afmelden.

INSCHRIJVEN | BETALEN

De workshop bestel je via de ticketshop. Noteer de datum van de workshop goed in je agenda. Je bestelling is je inschrijving. Je krijgt van ons na je betaling een bevestiging per e-mail. 

 

VOORWAARDEN

Lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.