creatieve workshops

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan - Pipi Langkous. En dat denken wij ook! Iedereen kan leren handletteren. Een goede basis is het begin en van daaruit zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk hieronder welke workshops we geven en reserveer direct jouw plek in een van onze workshops. 

basis workshop

Leer hoe je zelf aan de slag gaat met het maken van de mooiste letters en teksten. We beginnen met de basislettertypes en werken met fineliner. Deze workshop duurt 2 uur.

kids only

Handletteren is voor alle leeftijden. Het kan kinderen helpen om mooier te leren schrijven omdat zij leren met aandacht letters te tekenen en versieren. Deelname vanaf 8 jaar.

 

vervolg workshop

Maak jij vaak dingen na en wil jij je eigen stijl ontdekken? Dan is deze workshop zeker voor jou! Stap uit je comfortzone, daag jezelf uit en maak de mooiste ontwerpen en teksten. Deze workshop duurt 2,5 uur.

brushlettering

Brushlettering is anders dan een workshop waarin we werken met fineliner. De speciale pen vergt een andere techniek en handigheid. In deze workshop leer je hoe je met een brushpen aan de slag gaat.

 

workshop op maat

Wil jij ook een workshop volgen samen met jouw vriendinnen, familie of collega's? Dat kan! Vanaf 10 personen geven we graag een privé workshop op locatie of bij jouw thuis.

 

speciale workshops

Workshops met een thema, zoals Moederdag of feestdagen organiseren we graag. Ook samenwerkingen met andere creatievelingen komen regelmatig op onze agenda. Bekijk ons actuele aanbod voor meer informatie.


INSCHRIJVEN | BETALEN

De workshop bestel je via de ticketshop. Noteer de datum van de workshop goed in je agenda. Je bestelling is je inschrijving. Je krijgt van ons na je betaling een bevestiging per e-mail. 

 

VOORWAARDEN

Lees alsjeblieft voordat je je inschrijft de voorwaarden. Op alle workshops zijn de Algemene Voorwaarden Workshop van toepassing. Bij betaling ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.